Efter en valrörelse som präglats av oegentligheter och smutskastning gick Georgien till parlamentsval den 1 oktober, ett val som med bred marginal vanns av oppositionen i landet. Vad innebär valresultatet för möjligheterna för en demokratisk utveckling? Samtal med Henrik Hallgren från Forum Eurasien som befunnit sig i Tbilisi under valet och ambassadör Hans-Gunnar Adén om de nya utmaningar som nu väntar Georgien.

Samtalsledare: Maria Hamberg, Östgruppen.

Arrangörer Sällskapet för studier av Ryssland, Central- och Östeuropa samt Centralasien, OSSE-nätverket, Östgruppen samt ABF Stockholm.

• Fri entré      Klicka här för mer information


Warning: spl_autoload(): open_basedir restriction in effect. File(geoiphits.class.php) is not within the allowed path(s): (/nfsmnt/:/data/:/usr/share/php:/usr/bin/:/apachetmp:/tmp/:/var/tmp/:/dev/urandom:/usr/lib/x86_64-linux-gnu/ImageMagick-6.9.11/bin-q16/:/usr/local/bin/:/etc/ssl/certs/ca-certificates.crt:/usr/lib/php:/usr/php56/bin/) in /data/a/d/ad61b7a4-72d1-4739-9741-367f691592f5/forumeurasien.org/public_html/wp-content/plugins/mailchimp-widget/mailchimp-widget.php on line 37